Meny
Meny

Butiker

På Kneippbyn Resort finns två butiker, Magasinet och Badshopen. I Magasinet kryllar det av Pippigrejer, leksaker, kläder och inredning. Utöver det finns godis, läsk, glass och annat snacks för den som är sötsugen. Här hyr vi även ut klubbor till vår Äventyrsgolf. Magasinet funkar också som passage mellan våra två parker sommarland och vattenland så hit hittar alla våra gäster. På för- och eftersäsong säljs också alla entréer i Magasinet som har öppet kl9:00-22:00 under högsäsong.
 
Badshopen är den lilla butiken som också funkar som entré till vattenland. Här ringlar sig kön lång av förväntansfulla, badsugna besökare som vill in på morgonen. För dem som glömt simglasögon, badpuffar, badkläder och roliga vattenleksaker så hittar man det i Badshopen. Nycklar till värdeskåp hyr vi också ut och öppettiderna följer vattenlandets öppettider.
 
Till våra butiker söker vi butiksmedarbetare som är 18år fyllda. Vi söker både personal med erfarenhet och personer som är nya in i branschen med nyfikenhet på butik.
 
Varmt välkomna att söka sommarsäsongens roligaste jobb!

--------------------------------------------------

Vill du jobba i någon av våra butiker?
Gå till våra Lediga jobb och gör en ansökan.

--------------------------------------------------

Ansvarig för Butikerna
Anja Werkelin
Tel: 0707-901402
E-post: anja@kneippbyn.se