Meny
Meny

Nöjesparkerna Sommar- & Vattenland

Våra besökare besöker nöjesparkerna för semesterns bästa dag! På Kneippbyns Sommar- & Vattenland finns hur mycket som helst att göra! Dessutom är det här som det riktiga Villa Villekulla står.

Här finns hoppslott, gocart för både stora & små, trampbåtar och till och med en flygande båt! Bergodalbanan Tiger-Ride, Radiobilar, lilla Fritt fall, guldvaskning och mycket, mycket mer. En entré till allt, där givetvis även Vattenland ingår, och gästerna roar sig hela dagen!

Inom nöjesparkerna har vi medarbetare på sommarland, vattenland och vår parkering. En solig sommardag kan vi runt 2500 besökare och det är högt tempo med fokus på bus och lek. Gillar du att jobba med gästbemötande och service i en härlig utomhusmiljö fullt av förväntansfulla barn och vuxna är detta rätt ställe för dig! I nöjesparkerna är vi ca 70 personer som arbetar tillsammans för att ge våra gäster semesterns bästa dag.

Till våra nöjesparker söker vi både personal med erfarenhet och personer som är nya in i branschen med nyfikenhet på att lära sig mer om gästbemötande och service.

Utöver tjänsterna på hemsidan så går följande att söka via audition på Kneippbyn 17 februari:
• Lotterivärd
• Attraktionsvärd till våra mindre attraktioner.
• Parkeringsvärd

Varmt välkomna att söka sommarsäsongens roligaste jobb!

--------------------------------------------------

Vill du jobba i nöjesparkerna?
Gå till våra Lediga jobb och gör en ansökan.

--------------------------------------------------

Ansvarig för Nöjesparkerna
Victor Hägvall 
Tel: 0707-901408 
E-post: victor@kneippbyn.se